hits

Flaws and all

20.02.2017 - 06:24 2 kommentarerNy uke aka. clean slate. 

Igår tok jeg en heels klasse på millennium dance complex til en rå dame ved navnet Shirlene Quigley. I starten av klassene sine ber hun alltid alle elevene å stelle seg i en sirkel og holde hverandre i hendene. Dette er vel fordi at hun vil ta presset av skuldrene til alle. Sånn at ingen føler seg stresset eller nærvøse før klassen, men heller selvsikre og avslappet nok til å kicke ass å få mest mulig ut av den lille timen man befinner seg i studioet. Ganske nice greie egentlig. Uansett, i løpet av stretchingen (før sirkelen) kom sangen "Flaws and all" av Beyonce på. Jeg tenkte egentlig ikke noe over det, men så kom sirkelen og Shirlene forteller da at teksten i sangen traff henne skikkelig. Først tenkte jeg helt ærlig, "ok"...  Men så fortsatte hun.

Hvor viktig det er å akseptere seg selv "Flaws and all". Det å faktisk tillate seg selv å slappe av og vite at man er bra nok, lette trykket istedenfor å føle at man er nødt til å strekke seg lenger og være "bedre" hele tiden. Stole på universet og la det ta seg av resten. 

Dette er jo ganske inneforstått hos de fleste, men jeg merket at jeg trengte en reminder. 

Grunnen til at dette gjorde et inntrykk på meg er fordi jeg nettopp er en av de mange menneskene som aldri er helt fornøyd med hvor jeg er, hvem jeg er eller hva jeg gjør. Jeg vil alltid noe mer, om det gir noe mening? Jeg mener personlig at dette er en veldig fin egenskap, fordi det hjelper meg å være fokusert og pushe meg selv, men det hindrer meg også i å nyte øyeblikket og fratar meg gleden i å være happy med hvor jeg er der og da. Jeg lever på en måte alltid en uke fremover, haha. 

Nei huff, i frykt av å høres super corny ut. "Flaws and all", så må jeg begynne å akseptere at jeg er bra nok god damn it ! 

Man trenger litt mental healing en gang i blandt. Selv om det kommer fra Beyonce. Takk for meg, hei. <3

Xoxo Mia Valentina

 

2 kommentarer

Celine

20.02.2017 kl.11:20

Kan du skrive litt mer om hvordan det var å flytte? Hvordan du fant sted å bo? Jobber du eller tjener du penger på dansing allerede? Har tenkt å flytte ned selv om ca 1 år så syns det er veldig gøy å følge bloggen din!

maianne

20.02.2017 kl.13:23

Ja virkelig en påminnelse for oss alle. Takk!

Skriv en ny kommentar