hits

Barndomsdrøm

21.02.2017 - 09:37 Én kommentar


Foto: Robin Bøe / www.Robinboee.comHola folkens. 
Jeg har fått noen spørsmål om hvordan det faktisk var for meg å flytte, hvordan hele prosessen har vært og er rett og slett. Jeg skal prøve å snevre det litt inn så jeg ikke babler inn i evigheten. Veldig hyggelig at folk er interessert i hva som skjer i livet mitt om dagen!

Når dansen ble "my life" var det sinnsykt gøy å trene utenlands, da snakker vi, NYC, NYC, NYC, NYC osv. Jeg hadde null interesse av og bo i Norge og jeg skulle bare bo i NYC. Men dette var jo en sinnsykt uøkonomisk greie i og med at jeg ikke kunne jobbe der. Jeg skjønte jo at jeg egentlig bare måtte skaffe meg arbeidstillatelse, men til syvende og sist virket alt egentlig ganske stress å deale med. 

Noen gode år senere, aka. to år siden, tenkte jeg f*ck it nå må jeg bare finne meg en advokat og starte den jævla prosessen #pardonmyfrench. Men merket fort at jeg var relativt blank og visste ikke helt hvor jeg skulle starte egentlig. Til slutt fikk jeg ihvertfall navnet på et advokatfirma fra en kompis og fortsatte derifra bare. En helvettes haug av papirarbeid og penger senere, etter jeg følte at jeg hadde gått på veggen altfor mange ganger og var egentlig ganske ferdig med det hele. Endte jeg flaten meg opp med et godkjent visum, HOLY MOLY for en følelse, det viser bare at ting skjer når de er ment for å skje #utadegsjælopplevelse. Jeg var såå klar for å hoppe meg på et fly og kaste meg ut i det nye kapitelet. 

Jeg kan si at jeg var mer excited enn noe annet. Jeg visste at uansett hvor lang tid ting tar så må man bare være tålmodig og stole på at hva enn som er riktig for deg, kommer til å skje til slutt uansett.

Så kom alt det praktiske som måtte til, når du flytter til et annet land er det ikke stort annet å forvente egentlig.
Hvor skal jeg bo? Hvordan skal jeg booke? Shit, jeg må få meg social security nr, nytt førekort, ny bankkonto, ny bil! Et stort jævla stress! haha. Nei huff, en ting av gangen sa brura! 

Jeg har gitt den utålmodige rompa mi en måned til å "get settled". Fikse alt det praktiske rett og slett og ikke stresse meg opp i skyene. 

Bosted: Ble tipset om en side på face "Gypsy housing west coast". Tidenes side, folk legger ut ting hele tiden :). Jeg måtte finne et sted hvor alle studioene ikke er for langt unna, så jeg endte opp i et kjempefint nabolag i studio city. 

Jobb: Mama gotta get busy booking! Jeg skal i møte med et agentur så fort jeg får tatt noen nye headshots. Inntill da så er det bare å renske opp i sparepengene, haha!

Resten tar jeg litt som det kommer egentlig. Akkurat nå er jeg bare happy med at jeg er her!:)Hvis dere har noen fler spørsmål om, egentlig alt. Fire away <3

Xoxo Mia Valentina

 

Én kommentar

Hina Zaidi

22.02.2017 kl.13:50

Det er nok ikke enkelt å flytte fra alt og alle, men du er så flink til å forfølge dine drømmer =) Og det er ikke alle som tørr å følge drømmene sin. Og ikke alle som tørr å drømme så stort heller! Det er gøy og inspirerende å følge deg, Mia. Du er tøff =)

Skriv en ny kommentar