hits

Hva er din terapi ?

12.05.2017 - 09:23 Ingen kommentarer


H O L A

Om du ikke er interessert i å lese et følsomt innlegg idag folkens er det bare å klikke videre, haha, selv om jeg skal prøve å holde det kort. 

Jeg har som de aller fleste både gode og dårlige dager. Selv om insta-livet er LIT all day everyday og alt ser amazing ut, så går jeg også igjennom min egen shit #pardonmyfrench. Ikke misforstå, jeg har det stort sett ganske knall, men av og til våkner Mia-mor opp med feil ben og livet suger ganske hardt. Da er jeg plutselig en grisestygg fiasko som ikke eier humor...Jeg kan være super sensitiv, begynne å gråte av nærmest den minste ting og det å møte på folk er det siste jeg vil. Ler litt nå som jeg skriver dette, nettopp fordi jeg har en veldig bra dag idag, men herre min hatt, når de andre dagene slår inn! ..Men, jeg har funnet ut hva min terapi er! Trening! Bombe.. jeg vet..Haha! Men det er ikke tull, jeg må innrømme at jeg faktisk må fysisk dra den sure rompa mi ut av huset da, til enten et treningsstudio eller danseklasse. Først etter å ha skiftet oksygenen i kroppen min, klarnet tankene mine og har fått utløst litt endorfiner føler jeg meg alltid en million ganger bedre! Dette kan umulig bare gjelde meg, jeg mener jeg føler det er en ganske logisk, eller? 

Uansett så traff lørdagen (som var) meg ganske hardt, var ikke noe spes som hadde skjedd egentlig, kan være pga. utgangen i englenes by kvelden før og den kleine meg bare var sliten. Hvem vet, jeg var ihvertfall super deppa og svææært engstelig, klassisk tegn på kleinhet I know, haha! Da var det på tide for´a mor å gå i terapi, denne gangen, danseklasse! Wow, dere hadde ikke trudd hvor annerledes og fantastisk bra jeg følte meg etterpå. Endte faktisk opp med å ta en klasse til og ta en intervalløkt på mølla til slutt. Dro hjem dævv, men døds happy! Vet ikke om mine "semidepressive" dager og hverdagstips inspirer noen eller om dette innlegget bare er for meg, haha, men vit at du ikke er aleine i denne suppa vi alle prøver å grinde i.

Hva er din terapi?

xx Mia Valentina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar