hits

Endelig blitt signet!

14.05.2017 - 10:00 5 kommentarer


H O L A

Her kommer ei gledesnyhet fra a mor! Hu har nemlig blitt signa med MSA Agency #MSAFAM :D. 
Jeg hørte om auditionen på insta for et par uker siden og bestemte meg seff for å ta turen. Audition ble holdt på millenium dance complex og stedet var STAPPA med dansere som ville bli signa. Mange flinke, noen rævva, rett og slett en god blanding. Vi lærte en koreografi og fikk litt tid, før vi ble delt inn gruppevis for å fremføre. Jeg var nr. 173 så du kan trygt si jeg kunne chillern en god stund før det var min tur. Da vi kom inn i det lille rommet med typ alle som jobber i MSA som satt og stirret på oss, merket jeg naturlig nok at jeg var litt smånærvøs, men det er stort sett bare en bra ting, skjerpings si! Det viktigste er at jeg ikke lot det ta over hva jeg var der for å gjøre, nemlig slakte koreografien og få alle i MSA til å elske meg, haha. Noen Boom kak senere var vi ferdige og jeg følte det gikk ganske så bra. Selvfølgelig så kunne det gått "bedre", men var happy med innsatsen.
Noen dager senere fikk jeg mailen jeg hadde ventet på, mailen som sa at jeg var awesome og at de ville møte med ASAP for å signere. Jippiiii, diigg! Da kan jeg endelig krysse av det på lista!

Noen lurer kanskje på hva det vil si å bli signert med et agentur.. Jo, det vil si at agenturet nå representerer deg, jobber for at du skal få jobb, aka. i mitt tilfelle, sender meg ut på auditions, ordner med alt med honorar etc. råder meg til hva mitt "brand" som danser trenger osv. Tar seg av business siden rett og slett. Nærmest ALLE som jobber innenfor bransjen her borte, er signert med et eller annet agentur. 

Jeg var i et møte med en av mine nye agenter, Jenn idag og snakket om hvordan vi gjør det fremover som avsluttet med å fylle ut alle de hundre dokumentene de trengte.. 

Yes, da er jeg endelig et skritt videre og ganske pumpa kan man si. Det skal jo sies at dette bare er step 1. og at den vanskelige/gøyale prosessen av å faktiske booke en jobb starter. Wish me luck, hahah.

xx Mia Valentina

5 kommentarer

Marianne

14.05.2017 kl.17:03

Gratulerer så masse!! Er så sykt fett å se dansere fra Norge satse skikkelig! :D Du inspirerer! <3

14.05.2017 kl.17:42

Gratulerer masse Mia Mor❤️ Stå på du er rå -Kanutte

Karine

14.05.2017 kl.20:03

Gratulerer så mye jenta mi! Dette er bare starten for deg❤❤

Marianne Bergskaug

14.05.2017 kl.21:19

Gratulerer kjære deg❤️❤🐾🍀😄

Fredrik

14.05.2017 kl.22:13

Whooooh!! Så heldige de er som får ha deg i byrået sitt <3

Skriv en ny kommentar