hits

Blogg

Endelig blitt signet!


H O L A

Her kommer ei gledesnyhet fra a mor! Hu har nemlig blitt signa med MSA Agency #MSAFAM :D. 
Jeg hørte om auditionen på insta for et par uker siden og bestemte meg seff for å ta turen. Audition ble holdt på millenium dance complex og stedet var STAPPA med dansere som ville bli signa. Mange flinke, noen rævva, rett og slett en god blanding. Vi lærte en koreografi og fikk litt tid, før vi ble delt inn gruppevis for å fremføre. Jeg var nr. 173 så du kan trygt si jeg kunne chillern en god stund før det var min tur. Da vi kom inn i det lille rommet med typ alle som jobber i MSA som satt og stirret på oss, merket jeg naturlig nok at jeg var litt smånærvøs, men det er stort sett bare en bra ting, skjerpings si! Det viktigste er at jeg ikke lot det ta over hva jeg var der for å gjøre, nemlig slakte koreografien og få alle i MSA til å elske meg, haha. Noen Boom kak senere var vi ferdige og jeg følte det gikk ganske så bra. Selvfølgelig så kunne det gått "bedre", men var happy med innsatsen.
Noen dager senere fikk jeg mailen jeg hadde ventet på, mailen som sa at jeg var awesome og at de ville møte med ASAP for å signere. Jippiiii, diigg! Da kan jeg endelig krysse av det på lista!

Noen lurer kanskje på hva det vil si å bli signert med et agentur.. Jo, det vil si at agenturet nå representerer deg, jobber for at du skal få jobb, aka. i mitt tilfelle, sender meg ut på auditions, ordner med alt med honorar etc. råder meg til hva mitt "brand" som danser trenger osv. Tar seg av business siden rett og slett. Nærmest ALLE som jobber innenfor bransjen her borte, er signert med et eller annet agentur. 

Jeg var i et møte med en av mine nye agenter, Jenn idag og snakket om hvordan vi gjør det fremover som avsluttet med å fylle ut alle de hundre dokumentene de trengte.. 

Yes, da er jeg endelig et skritt videre og ganske pumpa kan man si. Det skal jo sies at dette bare er step 1. og at den vanskelige/gøyale prosessen av å faktiske booke en jobb starter. Wish me luck, hahah.

xx Mia Valentina

Hva er din terapi ?


H O L A

Om du ikke er interessert i å lese et følsomt innlegg idag folkens er det bare å klikke videre, haha, selv om jeg skal prøve å holde det kort. 

Jeg har som de aller fleste både gode og dårlige dager. Selv om insta-livet er LIT all day everyday og alt ser amazing ut, så går jeg også igjennom min egen shit #pardonmyfrench. Ikke misforstå, jeg har det stort sett ganske knall, men av og til våkner Mia-mor opp med feil ben og livet suger ganske hardt. Da er jeg plutselig en grisestygg fiasko som ikke eier humor...Jeg kan være super sensitiv, begynne å gråte av nærmest den minste ting og det å møte på folk er det siste jeg vil. Ler litt nå som jeg skriver dette, nettopp fordi jeg har en veldig bra dag idag, men herre min hatt, når de andre dagene slår inn! ..Men, jeg har funnet ut hva min terapi er! Trening! Bombe.. jeg vet..Haha! Men det er ikke tull, jeg må innrømme at jeg faktisk må fysisk dra den sure rompa mi ut av huset da, til enten et treningsstudio eller danseklasse. Først etter å ha skiftet oksygenen i kroppen min, klarnet tankene mine og har fått utløst litt endorfiner føler jeg meg alltid en million ganger bedre! Dette kan umulig bare gjelde meg, jeg mener jeg føler det er en ganske logisk, eller? 

Uansett så traff lørdagen (som var) meg ganske hardt, var ikke noe spes som hadde skjedd egentlig, kan være pga. utgangen i englenes by kvelden før og den kleine meg bare var sliten. Hvem vet, jeg var ihvertfall super deppa og svææært engstelig, klassisk tegn på kleinhet I know, haha! Da var det på tide for´a mor å gå i terapi, denne gangen, danseklasse! Wow, dere hadde ikke trudd hvor annerledes og fantastisk bra jeg følte meg etterpå. Endte faktisk opp med å ta en klasse til og ta en intervalløkt på mølla til slutt. Dro hjem dævv, men døds happy! Vet ikke om mine "semidepressive" dager og hverdagstips inspirer noen eller om dette innlegget bare er for meg, haha, men vit at du ikke er aleine i denne suppa vi alle prøver å grinde i.

Hva er din terapi?

xx Mia Valentina

Head shots og spennende ting i vente!


H O L A

Jeg vil først og fremst bare si sorry for at jeg har vært dårlig på oppdateringene om hva som skjer om dagen. Jeg er veldig i min egen boble og prøver å være så fokusert som over hodet mulig. Med det sagt, jobber jeg rompa av meg for å komme i topp form. Vi snakker kick boxing, vekter, løping og seff dans, dans, dans hele dagen. Nå skjer det nemlig spennende ting her borte og jeg gleder meg til å dele alt ASAP. 

Her er noen av de nyeste head shotsene jeg har tatt med den fantastiske Himerria Wortham aka. @himerria på insta<3.
xx Mia Valentina

Ting man må se!


En av de fine tingene med å ha besøk er at man finner tiden til å faktisk være turisten man er! Vanligvis går dagene mine stort sett i å ta danseklasser eller dra på treningsstudio døgnet rundt. Som skrevet tidligere er fattern på besøk i englenes by og vi har raidet byen. Jeg har lenge villet dra på museumet "The Broad". Et sinnsykt fett samtidskunst museum som har har ville gjenstander postkrig og samtidskunst fra hele verden og har lansert et aktivt program av roterende, midlertidige utstillinger og innovative publikumsengajsement. Rett og slett dødskult! Vi fikk ikke opplevd Yayoi Kusama's "Infinity Mirrored Room", noe som var en av hovedgrunnene til at jeg ville dra, men det var absolutt verdt det uansett og jeg kan alltid komme tilbake:)! Her er bildene <3 XX Mia Valentina

Følte meg som en liten kid igjen!HOLA
Jo eldre jeg er blitt jo mer emosjonell merker jeg at jeg er, spesielt med denne overgangen i livet mitt aka. flytte over dammen. Da jeg var 18 var det ikke no stress og jeg ønsket inget annet enn å bare reise vekk fra Norge og leeeeve! Savn? Visste ikke hva det var en gang, eller jo kanskje, men det var mer rettet mot bestissene i tigerstaden. For uten om det hadde jeg det sjukt bra ute på reise. Nå derimot er det vanskelig å være borte fra familie og de nærmeste vennene mine, ikke misforstå meg jeg koser meg ihjel her borte, men jeg savner virkelig menneskene mine<3. Heldigvis kommer et stjerneskudd i ny og ne og mor får litt selskap. Denne gangen av min kjære pappa! Han har alltid villet reise til USA, men uten hell. Denne gangen får han besøkt lille jenta si og utført en drøm, nemlig å oppleve en liten smak av statene. Jeg har prøvd mitt beste ved å vise det beste LA har å tilby. Alt fra fantastiske rooftops, spennende museumer, strender, hikes og listen ruller videre. Vi har jobbet hardt med å få kjørt turisttoget fullt ut. Kjempe stas å ha far på besøk<3

Her ser dere noen bilder fra fantastiske Universal Studios! Jeg følte meg som en liten kid igjen! <3
Live feeds? Holla at ur girl på snap: Miavalentinah
XX Mia Valentina

Føler at folk har stirret...H O L A

Først og fremst håper jeg at alle har hatt en fantastisk påske! At alle virkelig har utnyttet koselige familietradisjoner og sklidd nedover bakken med ski på beina. Jeg har kjent litt..eller ganske mye på at jeg har savnet alle hjemme <3. Heldigvis har jeg hatt godjentene Guri og Sara i byen og har storkost meg! 

Over til noe helt annet.. Håret mitt, hjelpes! Har jo gått rundt å sett helt gal ut, nei huff etterveksten tok nærmest over byen her. Føler at folk har stirret på det stakkars reiret jeg har spradet nedover gaten med. Derfor tok jeg turen til Capella salon som ligger i hooden min og tok en liten upgrade. Nå ekke jenta deres like shabby lenger, men hu henger litt mer i det freshere hjørnet. 

God Søndag <3

XX Mia Valentina

Påskerenn - Malibu Beach 


God påske folkens!

HA HA, for en dag vi har hatt! 
Siden vi ikke har fått feiret påske på fjellet i Norge i år så tok vi fjellet med oss til Malibu. Vi hadde skirenn, av alle ting på stranden, hvor hysterisk?? Da jeg fikk inviten av Andreas for noen uker siden lo jeg meg ihjel og tenkte; hvor lættis blir ikke det her. Jeg dro da seff med meg chicasene Guri og Sara som er i LA for øyeblikket. Da vi ankom stranden ble vi møtt av en haug med andre nordmenn som også var klare for tidenes påskefeiring, stemningen var rett og slett på topp! Skirennet gikk ikke bare ut på å gå på ski i sanden, men det hadde flere høydepunkter som; quiz, skiskyting med sprettballer og en 5 mils etappe. Dette inkluderte da selvfølgelig en hel del akevitt og trulterier som avsluttet på et afterski i Santa Monica. Selv om laget mitt ikke vant, lol, er dette definitivt en påske jeg aldri kommer til å glemme. Takk! Alle sammen<3 Funka som ei kule!XX Mia Valentina

Festivaluke #Coachella


H O L A

Som de fleste vet starter Coachella denne helgen og det er sykt mange nordmenn i byen. Jeg har fått besøk av 2 av oslo´s finest og hopper på all moroa de finner på. I og med at vi da ikke har billetter til Coachella, har vi vår egen lille festivaluke i LA. Det vil da si belllinis til frokost, chille ved smoothe pools som The standard hotel, The Roosevelt hotel ++ og farte byen rundt som en gjeng jet-setters. Selv om jeg tar en low key exit, sånn hver dag for å ta klasser så koser jentene seg ihjel i englenes by.

Det er mange pools man kan slappe av på selv om man ikke er gjester, betal en liten slant så er dere innafor. Her er bilder fra The Roosevelt hotel. 


XX Mia Valentina

Norske Cravings


Ok, etter jeg flyttet til USA merker jeg at jeg bare MÅ ha noen av mine daglige favoritter fra Norge. Morsomt hvor mye disse tingene er som et lite plaster på gjemlengselen<3. Hver gang noen besøker meg ber jeg mamsen sende med dem disse fantastiske varene, haha! Er det noe jeg mangler ? 


Kall meg bestemor, men Nescafé GULL er greia mi!OMG, de som vet, vet..Disse glutenfrie knekkebrødene passe perfekt til frokostritualet mitt. Knekkebrød med avokado og egg<3Saft! #norsktingxx Mia Valentina

Sunday Funday

Processed with VSCO with preset


HOLA

Søndager kan enten være boooring eller fun! Jeg velger den siste! Vi må ta tak i hverdagen vår fokens og gjøre det beste ut av den. I know.. de fleste ligger sikkert hjemme kleine elller semi gruer seg til uken som kommer. Dette innlegget er da til dere. Håper du/dere får noe ut av dette og ønsker å komme dere opp, nyte påsken til det fulleste og yyyyyteeeee<3 Her er en video fra en av klassene jeg tok denne uken. God søndag! 

via Mikey Dellavella xx Mia Valentina

POOL PARTY


H O L A 

Når godjenta befinner seg i englenes by så må´a jo kjøre på med et ekte amerikansk pool party. Har jo funnet meg noen spirit animals her nede som jeg treffer innimellom og ble invitert på en sabla koselig bursdagsfeiring. Hva kan jeg si bortsett fra at dette huset med basseng og killer view var helt episk! Så ut som at jeg hadde kommet frem til sommerparaden 2000 med alle lysene som hang rundt omkring og alt jeg manglet var de fluffy leggvarmerne. Her handlet det om at alle skulle kose seg ihjel så jeg hadde som lovet fått med en oppblåsbar unicorn og bursdagsbarnet en custom laget rompekake <3 Hands down beste kaka jeg har sett! En utrolig koselig kveld med fantastiske mennesker. Trulta som jeg er, spiste seff altfor mye kake #nopunintended og tok en low key exit før klokka hadde slått midnatt haha. God helg alle sammen <3!

xxx Mia Valentina

4 supertips...Har fått en del spørsmål om hvor man burde trene/danse når man reiser til LA. Derfor tenkte jeg skulle lage en liten liste over mine favorittsteder. Selvfølgelig kommer det litt ann på hvilken stil du vil ta eller hvilken lærer man er fan av. Råder egentlig alle som vil danse i LA til å bare klikke seg inn på nettsidene daglig for å se timeplan eller enda lettere, følg alle stedene/koreografene på insta. 

Nika Kljun sine klasser for eks. er helt klart noen jeg digger å ta, ikke bare fordi hun er flink, men hun har en sinnsykt bra energi i timene sine. Noe som gjør det gøy å lære fra henne! Nedenfor ser dere en av klassene jeg har tatt<3. Daglige oppdateringer ? 
Snap $ Insta 
MiavalentinahMOVEMENT LIFESTYLE DEBBIE REYNOLDS DANCE STUDIOMILLENNIUM DANCE COMPLEX EDGE PERFORMING ARTS CENTER
xx Mia Valentina

En ny forståelse av tålmodighet...


Jeg vil nå trygt si at jeg lider av diagnosen arbeidsnarkomani og trives stort sett best hvis jeg løper rundt og jobber rompa av meg. Jeg har vært ekstremt heldig i Norge i og med at jeg har vært i overkant opptatt og stort sett alltid vært i jobb. Jeg er den personen som kanskje sier "ja" til litt for mye til tider, men det er bare fordi jeg har lyst til å være med på alt! haha<3. Her i LA derimot må man virkelig grave frem tålmodigheten og lære seg å ikke stresse, men å ta det litt som det kommer egentlig. Ikke bare er jeg ny, men også en "nobody" haha. Veldig interresant å starte fra scratch igjen og virkelig føle at man må kjempe for plassen sin. Det er ikke sånn at jobber bare flyter rundt her, nei her er alle ute etter det samme og konkurransen står mellom tusenvis av supertalenter. Jeg har snakket med en del dyktige dansere om hvordan alt har vært og er for dem her borte og alle kommer stort sett med det samme svaret tilbake: Jeg brukte ca 1 år på å bare finne ut av ting, eller: Det tok meg noen år før jeg fikk min første store jobb, eller det vanligste: Her må man være tålmodig, jobbe hardt, nettverke, skille seg ut, ta klasser, auditions så popper plutselig noe opp. Jeg som har vært så bortskjemt hjemme merker nå at jeg er blitt satt på benken og må jobbe hardere enn noen gang for å skille meg ut. Her handler det om å gro frem den tykkeste huden og ikke bli skremt livet av. Man må ha trua, ikke miste seg selv og bare fortsette kampen. Let's get to work. Hei, takk for meg. 

xoxo Mia Valentina

Gratulerer med dagen Alex-mami !!! <3


<3
Cumpleaños feliz
te deseamos a ti
feliz cumpleaños kjære Khæææliiiiii
que los cumplas feliz.
<3I dag har jenta mi Alexandra bursdag!!! Og jeg skulle ikke ønsket noe annet enn å ha feiret dagen hennes med henne. Om det hadde vært opp til meg hadde vi startet dagen med tidenes Champagnefrokost og tatt festen videre til Oslo Gladiators og hvor vi da hadde slengt på oss en av de fantastisk morsomme sumodraktene deres og ledd oss ihje;. Eller kanskje vi hadde tatt oss en tur opp på fjellet med hele gjengen, hatt drikkelek i bakken og danset natten inn på bordene på Den Lykkelige Sportsmann. Uansett så hadde vi kost oss helt sinnsykt og jeg er super trist over at jeg ikke får gitt jenta mi en klem på dagen hennes. Jeg har svært få nære venner i livet mitt (dere vet hvem dere er) og jeg er så veldig heldig og takknemlig for at Alex-mami er en de! Du er ikke bare en venninne, men en soulmate, en søster, en jeg kan fortro meg til, gråte med, le med, være heeelt stille med og neste øyeblikk heeeelt crazy, nei listen er nok altfor lang. Savner deg hver dag, hele tiden og gleder meg til å squize deg i stykker når jeg ser deg i mai. Denne dagen er din! 
KOOOOS DEG<3 HURRA for verdens beste! Det er ingen som deg <3 Love you pumpkin <3


Kj
ører en rolig throwback på dagen din. Mia og Joner para siempre!

Fiesta på Venice beach!

HOLA! Ligger som sagt hjemme i senga mi dævvsjuk om dagen, sinnsykt irr og super kjedelig! Vil bare ut i sola og være produktiv, men noen ganger må man bare høre på kroppen sin og chillæxe max. Jeg drømmer meg derfor litt bort i den fantastiske dagen jeg hadde forleden med Wanda-mami på Venice beach. God søndag <3 Xoxo Mia Valentina

Når formen er ganske så jævlig...


H O L A

Da satt jeg her da, sjuk, hoster som en gammel gås og føler meg relativt jævlig. Plutselig ringer en ny venninne, aka @tiffanygundaker på insta meg og forteller at hun trenger en vippemodell! Wohoo, mor som liker å føle seg fjong takket jo selvfølgelig så fint ja :). Hvor hyggelig var det ikke at hun tenkte på meg! Har egentlig aldri vært så hypp på vippe extensions. Føler det er litt stress og at det egentlig bare er lettere å sette på en remse når jeg vil det. Hvem er med meg? Uansett så er jeg er sykt happy med resultatet og føler meg nå en smule freshere enn hvordan formen faktisk er i disse dager. Ikke nok med at jeg har fått meg ett nytt sett med fab vipper, men jeg har også gainet meg en ny venninne i denne store litt ensomme byen<3. Takk Tiff! 
Fint?
Xoxo Mia Valentina

Fikk krysset av Bucket-listen!

H O L A ! Støle AF etter hiken opp bak Hollywood-skiltet igår og kan nå klappe oss selv på skulderen og krysse av Bucket-listen. Fy flate folkens, det var vakre saker! Utsikten var helt vill <3. Hiken var lang, men absolutt verdt det! Etter i overkant mye svette og litt om-og-men i forhold til hvilken sti vi skulle ta osv, kom vi oss endelig frem til toppen. HURRA! Råder alle til å ta denne hiken! Xoxo Mia Valentina

Gjett hvor vi endte opp i helgen...H O L A

Denne helgen ble det ei litta weekend-tur til San Diego, helt random, men sjukt koselig. Det er alltid de mest tilfeldige situasjonene som ender opp med å være de beste! Er dere ikke enige ? 

P O I N T  L O M A

W I N D A N D S E A  B E A C HS U N S E T  C L I F F S<3Xoxo Mia Valentina

Gratulerer med dagen damer!

I dag er dagen hvor vi hyller alle som har gått foran oss og kjempet for vår likestilling. Dagen hvor vi viser solidaritet med alle kvinner som lever i ufrihet og undertrykkelse. La oss fortsette å kjempe kampen videre for alle de kvinnene som ikke har de samme mulighetene som oss. La oss annerkjenne hverandre og løfte hverandre opp<3 Denne dagen er vår! Gratulerer med dagen til alle kvinner! Xoxo Mia Valentina

HOLLYWOOD GLAMSQUAD

Disco, glitter og Walk of fame i Hollywood idag <3. Videoen oppsummerer det meste vil jeg vel egentlig si, haha. (Sorry for irriterende skurring, teknisk feil. Mor fikser asap!) Ha en fiiiiin dag. xoxo Mia Valentina

Den berømte rosa veggen

 
Den trendy rosa veggen som popper opp overalt er jo selvfølgelig her i LA. Midt på melrose avenue i west hollywood finner du butikken Paul Smith som er den berømte rosa veggen. Den er ikke bare supercute, men et perfekt location for bilder. Derfor er det et MUST å ta noen hardcore poses foran den altfor trendy veggen. Og vi var ikke alene for å si det sånn! Turister i alle farger og kanter stod der klare med kameraene sine. Super lol og litt trult, men veldig gøy! Der stod vi da i dag og poserte for harde livet, haha good times. Må si vi fikk noen sinnsykt fete bilder #missionaccomplished.
Kommer video fra den awesome shooten vår senere idag, så stay tuned <3. 

Xoxo Mia Valentina

Gjett hvem vi traff på VeniceHeii folkens! 

Er sykt happy om dagen, nettopp fordi den nydelige venninnen min Wanda er på besøk:). Dere har kanskje sett henne være heit på Robinson med tvillingsøsteren Vita $$$ <3

Uansett så er mor på besøk så vi raider byen som turistene vi er, haha jeg trenger jo dette like mye som henne.

Venice var stedet å være igår:). Været var amazing og den myke sandstranden var bare prikken over i-en. Da vi gikk nedover boardwalken møtte vi ikke bare på turister og glade hippier, men også på verdens feteste fugl, Raki. Husker ikke rasen, men den ser ut som en papegøye og han var blå  <3. Han var helt fantastisk! Ikke bare ville han kose, men fuglen spyttet ut noen rim I tillegg! Vi må ha stått der 20 min og bare fjasa med vår nye venn #californialiving. 
 Til alle som ikke har fått gleden av å oppleve det enda, så anbefaler jeg Venice på det sterkeste.

Xoxo Mia Valentina

 

 

Update fra LA


Hola Godtfolk!

Sorry for at jeg har vært litt M.I.A de siste dagene, men har egentlig bare fokusert på trening, noe som ikke alltid er så lett nå som jeg bor i en by hvor du kan finne på morsomme ting hver dag! Det siste gøyale eventet jeg var på derimot var Oscar festen til Moods of Norway og Trollbound. Super koselig kveld med masse nordmenn og norgesvenner <3. Det var som om jeg var plassert midt i Oslo på et mingleparty fyllt med masse kreative mennesker. Bare nå befant vi oss i Englenes by og Oscar ble sendt live, haha. Kveldens høydepunkt var vel alle de nye folka jeg bånda med over  vaffler, brunost og syltetøy! Koste meg ihjel<3.

Glemte kamera, så fant alle disse på Trollbound sin facebookside<3 Fortsatt god torsdag!
Xoxo Mia Valentina

FAB og litt jalla <3I dag tok jeg turen ned til "The Fashion District" som ligger i downtown LA. Er overhodet ikke kjent i denne byen enda, så litt utforskning er viktig. Og med utforskning snakker vi shoppinnnggg! haha. Jenter, dere vet hva jeg snakker om. Det er så mye fab å finne her borte! Ting vi bare får tak i om vi typ kommer over en fet instagramkonto og velger å bestille det på nett. Ja, det er utrolig mye jalla i dette distriktet, men latterlig mye bra om man bare leter. Det er jo selvfølgelig viktig å runne av alle motebutikkene/senterene også, men lets face it, ting koster skjorta og man ender opp med å kanskje kjøpe en ting eller tre. Men jeg som er litt "ekstra" liker ikke bare finne exclusive shit (noe som også er himmel), men også noe crazy som jeg kan rocke mens jeg tusler nedover gata eller kan svinge meg inn i natten med. Dette er derfor det perfektet stedet å ta en dagstur. Løpe rundt i de hundre forskjellige butikken og finne GULL til en billig penge. Har fått streng beskjed av bestisen om å ikke gå der alene sent på kvelden, så mor var flink pike og brukte hele dagen på å tusle rundt i den supergøyale gryta de har der nede.
  
"The Santee alley" er visst en av de mest kjente bakgatene man må sjekke ut, men råder egentlig alle til å snu hver eneste stein man kan finne der nede:). Kaffepause på supertrendy ilcaffė <3
Her er noen av tingene jeg ende opp med <3
Xoxo Mia Valentina

Pimp opp hjemmet på budsjettHola folket!
Noe jeg har lagt veldig merke til i det siste er at jeg virkelig har hatt et behov for å fore mitt "kunstneriske jeg". Jeg har alltid vært en kreativ sjel, men på et tidspunkt tok jeg liksom en pause av en eller annen merkelig grunn. Det kan tenkes at det er fordi jeg ikke har følt meg helt tilstede og nesten har glemt hvor viktig det er for meg å uttrykke meg selv utenom dansen. Jeg er nå endelig sulten igjen på å utforske ALT! haha. Jeg var en tur innom IKEA her borte for å finne meg noen praktiske ting som gardiner etc. og kom over dette Marilyn Monroe bildet. Hvem elsker ikke denne ikoniske dama? <3 Jeg likte ikke bakgrunnen noe særlig, så bestemte meg for å forandre hele looken og male over med litt vannmaling, glitter og avslutte hele session med litt bling. Jeg satte på en serie på tv-en, poppa en corona og satte i gang prosessen. Visste ikke helt hva det skulle bli til da jeg startet, men endte opp super happy! En kjempekul og lettvint vri på hvordan man kan pimpe opp hjemmet. Man ender opp med noe personlig + at det koster typ nada. Nedenfor ser dere resultatet. <3 

Xoxo Mia Valentina

cocktails, calamari og fjasing over livet<3Det som er så hyggelig med USA er at det virker til å være møteplassen i utlandet for nordmenn. Her om dagen kom en av de flotteste damene, Tone Damli over dammen og vi klarte å skvise inn ei litta date på Rodeo Drive. Vi endte opp på en superkoselig restaurant "Rodeo 208" som ligger rett ovenfor "Beverly Wilshire hotel" aka. Pretty Woman hotellet <3. Jeg som er så grønn på LA ble jo nesten blåst av banen da jeg så​ det!haha. Men uansett så var det her vi slo oss ned og storkoste oss med noen anbefalte cocktails, calamari og fjasing over livet<3 #highonlife. En annen ting som er ganske fab, er Tone sin nye sexytime-singel "Pinnacle" Oh yes folkens, de som vet, vet. Mor kan virkelig turn it on! Heier på deg Tonemami, du er rå <3.

Med alt det koselige man kan finne på her, kan jeg virkelig si at englenes by begynner å vokse på meg. 
Xoxo Mia Valentina

Barndomsdrøm


Foto: Robin Bøe / www.Robinboee.comHola folkens. 
Jeg har fått noen spørsmål om hvordan det faktisk var for meg å flytte, hvordan hele prosessen har vært og er rett og slett. Jeg skal prøve å snevre det litt inn så jeg ikke babler inn i evigheten. Veldig hyggelig at folk er interessert i hva som skjer i livet mitt om dagen!

Når dansen ble "my life" var det sinnsykt gøy å trene utenlands, da snakker vi, NYC, NYC, NYC, NYC osv. Jeg hadde null interesse av og bo i Norge og jeg skulle bare bo i NYC. Men dette var jo en sinnsykt uøkonomisk greie i og med at jeg ikke kunne jobbe der. Jeg skjønte jo at jeg egentlig bare måtte skaffe meg arbeidstillatelse, men til syvende og sist virket alt egentlig ganske stress å deale med. 

Noen gode år senere, aka. to år siden, tenkte jeg f*ck it nå må jeg bare finne meg en advokat og starte den jævla prosessen #pardonmyfrench. Men merket fort at jeg var relativt blank og visste ikke helt hvor jeg skulle starte egentlig. Til slutt fikk jeg ihvertfall navnet på et advokatfirma fra en kompis og fortsatte derifra bare. En helvettes haug av papirarbeid og penger senere, etter jeg følte at jeg hadde gått på veggen altfor mange ganger og var egentlig ganske ferdig med det hele. Endte jeg flaten meg opp med et godkjent visum, HOLY MOLY for en følelse, det viser bare at ting skjer når de er ment for å skje #utadegsjælopplevelse. Jeg var såå klar for å hoppe meg på et fly og kaste meg ut i det nye kapitelet. 

Jeg kan si at jeg var mer excited enn noe annet. Jeg visste at uansett hvor lang tid ting tar så må man bare være tålmodig og stole på at hva enn som er riktig for deg, kommer til å skje til slutt uansett.

Så kom alt det praktiske som måtte til, når du flytter til et annet land er det ikke stort annet å forvente egentlig.
Hvor skal jeg bo? Hvordan skal jeg booke? Shit, jeg må få meg social security nr, nytt førekort, ny bankkonto, ny bil! Et stort jævla stress! haha. Nei huff, en ting av gangen sa brura! 

Jeg har gitt den utålmodige rompa mi en måned til å "get settled". Fikse alt det praktiske rett og slett og ikke stresse meg opp i skyene. 

Bosted: Ble tipset om en side på face "Gypsy housing west coast". Tidenes side, folk legger ut ting hele tiden :). Jeg måtte finne et sted hvor alle studioene ikke er for langt unna, så jeg endte opp i et kjempefint nabolag i studio city. 

Jobb: Mama gotta get busy booking! Jeg skal i møte med et agentur så fort jeg får tatt noen nye headshots. Inntill da så er det bare å renske opp i sparepengene, haha!

Resten tar jeg litt som det kommer egentlig. Akkurat nå er jeg bare happy med at jeg er her!:)Hvis dere har noen fler spørsmål om, egentlig alt. Fire away <3

Xoxo Mia Valentina

 

Flaws and allNy uke aka. clean slate. 

Igår tok jeg en heels klasse på millennium dance complex til en rå dame ved navnet Shirlene Quigley. I starten av klassene sine ber hun alltid alle elevene å stelle seg i en sirkel og holde hverandre i hendene. Dette er vel fordi at hun vil ta presset av skuldrene til alle. Sånn at ingen føler seg stresset eller nærvøse før klassen, men heller selvsikre og avslappet nok til å kicke ass å få mest mulig ut av den lille timen man befinner seg i studioet. Ganske nice greie egentlig. Uansett, i løpet av stretchingen (før sirkelen) kom sangen "Flaws and all" av Beyonce på. Jeg tenkte egentlig ikke noe over det, men så kom sirkelen og Shirlene forteller da at teksten i sangen traff henne skikkelig. Først tenkte jeg helt ærlig, "ok"...  Men så fortsatte hun.

Hvor viktig det er å akseptere seg selv "Flaws and all". Det å faktisk tillate seg selv å slappe av og vite at man er bra nok, lette trykket istedenfor å føle at man er nødt til å strekke seg lenger og være "bedre" hele tiden. Stole på universet og la det ta seg av resten. 

Dette er jo ganske inneforstått hos de fleste, men jeg merket at jeg trengte en reminder. 

Grunnen til at dette gjorde et inntrykk på meg er fordi jeg nettopp er en av de mange menneskene som aldri er helt fornøyd med hvor jeg er, hvem jeg er eller hva jeg gjør. Jeg vil alltid noe mer, om det gir noe mening? Jeg mener personlig at dette er en veldig fin egenskap, fordi det hjelper meg å være fokusert og pushe meg selv, men det hindrer meg også i å nyte øyeblikket og fratar meg gleden i å være happy med hvor jeg er der og da. Jeg lever på en måte alltid en uke fremover, haha. 

Nei huff, i frykt av å høres super corny ut. "Flaws and all", så må jeg begynne å akseptere at jeg er bra nok god damn it ! 

Man trenger litt mental healing en gang i blandt. Selv om det kommer fra Beyonce. Takk for meg, hei. <3

Xoxo Mia Valentina

 

Slenger meg på trenden


God søndag godtfolk!

En av de mange fantastiske tingene med å være her borte er det varme været. Noe som er sinnsykt digg for den lille kroppen min som alltid har vondt stort sett overalt, haha. Som folk flest føler jeg meg automatisk mer fresh og positiv når sola skinner meg så fint i ansiktet. Er bare hypp på å være ute og fjase rundt! 

Hiking i de forskjellige fjellene/dalene er en super vanlig ting å gjøre her borte, bare vent snart har jeg nok knipset litt bilder ved Hollywood-skiltet #bucketlist. Derfor slenger jeg meg på trenden rett og slett. Vi tok turen opp Laurel Canyon som ligger rett ved her jeg bor i Studio City. Amagad så nice! Hiken er ikke så altfor lang, noe som passer perfekt hvis man har en travel hverdag. Ser folk gjøre alt fra Thai Chi til å lese bøker der oppe. Yup, så her er det bare å do you. Et fint avbrekk for alle og enhver! Hvis man hører godt nok etter får man nok med seg gaulingen til en random coyote borti lia.

Nyt dagen videre folkens! 

Xoxo Mia Valentina

Hurra!


Hurra!

En kan si jeg har nådd en milepel i livet mitt, i og med at det har vært en drøm å bo i USA siden jeg var typ 13 år. Sikkert mange som kjenner seg igjen tror jeg, "the american dream" "the land of the free", hvem blir ikke tiltrukket av noe så catchy og glitrende ? Sannheten er vel egentlig at Trump er nylig blitt president og alle sitter å venter på armageddon, men det er en annen sak..Faktumet er jo at jeg har kommet meg over dammen og det fortjenes å feires! Og hvem bedre å feire med enn en av mine beste venninner som også bor her! <3 Mona-mami har bodd her i 7 år og er derfor lettere lommekjent i hooden. Veldig gøy å bo i samme by igjen <3! Første stopp :

"Sat down" - En cute liten Jamaican spot som ligger på Ventura blvd i Studio City. 

Som ledet videre til :

"Mexicali" - Det ligger jo litt i navnet, altså mexican food som ligger litt lenger nede i streeten. De som kjenner meg vet at jeg er i overkant glad i frozen margaritas, salsa og latin food så dette var midt i blinken for'a mor! 
Xoxo Mia Valentina

Uten hinder hadde det ikke vært noe gøy!


Foto: Robin Bøe / www.Robinboee.comHola!

Danseverdenen i USA fungerer ganske så annerledes enn i Norge for a si det mildt. Det er en hel del jeg trenger å sette meg inn i, ting jeg ikke har trengt å tenke så mye på hjemme i den lille bobla vår<3. Absolutt så har man jo likheter, men jeg vil si at det er en ganske mild saus vi svømmer i. Jeg tar ihvertfall utfordringen på strak arm, uten noen hinder hadde det ikke vært noe gøy!


Først og fremst trenger jeg å:

- Spisse albuene mine! haha, neida, joda..
- Ta nye headshots
- Finne meg et agentbyrå! Jeg trenger jo representasjon. En agent som sender meg på alle auditioner etc.
- Ta masse klasser <3! aka. mingle littegranne da veit du.
- Bli kjent med miljøet, alltid kult å være "hun nye"I tillegg til disse key-punktene har jeg sittet limt inntil macen min og redigert danse-reelen min. Må jo ha noe å vise til! Nå er det over 2 år siden jeg la ut min forrige *kremt*, noe som er i overkant lenge siden. Alt for å holde seg relevant, haha. Er sykt stolt av å ha kommet meg i mål faktisk, i og med at det er første gang jeg har laget en reel helt alene. Måtte høre med mine kjære i forhold til hva de synes er kult seff, men i unntak av det har jeg kjørt solo! Jeg er jo pirkeguri nr.1, så ting har en tendens til å ta en liten stund, men merker at resultatet blir som regel ganske flawless #snikskryt.

Reelen ser dere under <3
Håper dere liker den like mye som jeg gjør!  


xoxo Mia Valentina

 


 

Flyttet til LA - endte opp i en hylgråtende fosterstilling


Hola godtfolk!

Etter flere år med knallhard jobbing har jeg endelig fått artistvisumet mitt godkjent i USA. Nyheten kom ganske så overraskende på i slutten av des. Hah! Måtte lese mailen fra advokaten min 5 ganger bare for å forsikre meg om at jeg ikke hadde misforstått noen ting. Jeg endte opp i en hylgråtende fosterstilling på gulvet som etterfulgtes av en ganske så tårevåt samtale med mamma. Det er nå det skjer, endelig, jeg flytter !!! Jeg kan endelig kaste meg selv inn i et nytt kapittel av livet mitt. Jeg har følt meg ganske lost i Norge i en god stund nå. Ikke fordi at jeg ikke har hatt det bra eller at det har vært mangel på jobb, kjærlighet eller venner. Tvert imot, jeg har vært ekstremt heldig og er veldig takknemlig for alt jeg har opplevd og gått igjennom. Jeg har bare ikke følt noe form for passion eller progresjon i livet mitt på svært lenge, har visnet litt nesten. Ikke for å nevne at kreativiteten min har vært supervanskelig å finne, noe som har vært utrolig kjipt og demotiverende for meg som både en koreograf og danser. Hverdagen har liksom bare seilet forbi uten at jeg har klart å være 100% happy/lykkelig med meg selv. Huff, dette var litt depressing merker jeg, men det var sånn jeg følte det rett og slett. Som om det var noe som manglet. Det var ikke før reisedagen min kom at jeg skjønte at jeg skulle dra fra alle mine nærmeste. Ordentlig hjerteskjærende opplegg #snufs. Kan faktisk ikke huske sist jeg har grått så mye, få det ut sa brura! Det er noe med a ta farvel. Altså, ikke en "vi snakkes snart'a" eller "sees når du kommer hjem", men faktisk "Hadet, snakkes på skype" haha, nei huff knalltøffe saker. Må jo sies at jeg kan være en smule sensitiv også da, men. Farvel tok jeg ihvertfall, kom meg til gardermoen med et tonn i overvekt og hulket meg om bord på flyet. Og om jeg ikke var trist nok da, så gjorde reisebrevene jeg hadde fått med meg susen. <3Om jeg kommer til å finne lykken i LA vet jeg ikke, men om det gir meg en anelse om hvilken retning som er riktig for meg, er jeg om bord.

xoxo Mia Valentina 

Snap > miavalentinah
Insta > miavalentinah