hits

februar 2017

FAB og litt jalla <3I dag tok jeg turen ned til "The Fashion District" som ligger i downtown LA. Er overhodet ikke kjent i denne byen enda, så litt utforskning er viktig. Og med utforskning snakker vi shoppinnnggg! haha. Jenter, dere vet hva jeg snakker om. Det er så mye fab å finne her borte! Ting vi bare får tak i om vi typ kommer over en fet instagramkonto og velger å bestille det på nett. Ja, det er utrolig mye jalla i dette distriktet, men latterlig mye bra om man bare leter. Det er jo selvfølgelig viktig å runne av alle motebutikkene/senterene også, men lets face it, ting koster skjorta og man ender opp med å kanskje kjøpe en ting eller tre. Men jeg som er litt "ekstra" liker ikke bare finne exclusive shit (noe som også er himmel), men også noe crazy som jeg kan rocke mens jeg tusler nedover gata eller kan svinge meg inn i natten med. Dette er derfor det perfektet stedet å ta en dagstur. Løpe rundt i de hundre forskjellige butikken og finne GULL til en billig penge. Har fått streng beskjed av bestisen om å ikke gå der alene sent på kvelden, så mor var flink pike og brukte hele dagen på å tusle rundt i den supergøyale gryta de har der nede.
  
"The Santee alley" er visst en av de mest kjente bakgatene man må sjekke ut, men råder egentlig alle til å snu hver eneste stein man kan finne der nede:). Kaffepause på supertrendy ilcaffė <3
Her er noen av tingene jeg ende opp med <3
Xoxo Mia Valentina

Pimp opp hjemmet på budsjettHola folket!
Noe jeg har lagt veldig merke til i det siste er at jeg virkelig har hatt et behov for å fore mitt "kunstneriske jeg". Jeg har alltid vært en kreativ sjel, men på et tidspunkt tok jeg liksom en pause av en eller annen merkelig grunn. Det kan tenkes at det er fordi jeg ikke har følt meg helt tilstede og nesten har glemt hvor viktig det er for meg å uttrykke meg selv utenom dansen. Jeg er nå endelig sulten igjen på å utforske ALT! haha. Jeg var en tur innom IKEA her borte for å finne meg noen praktiske ting som gardiner etc. og kom over dette Marilyn Monroe bildet. Hvem elsker ikke denne ikoniske dama? <3 Jeg likte ikke bakgrunnen noe særlig, så bestemte meg for å forandre hele looken og male over med litt vannmaling, glitter og avslutte hele session med litt bling. Jeg satte på en serie på tv-en, poppa en corona og satte i gang prosessen. Visste ikke helt hva det skulle bli til da jeg startet, men endte opp super happy! En kjempekul og lettvint vri på hvordan man kan pimpe opp hjemmet. Man ender opp med noe personlig + at det koster typ nada. Nedenfor ser dere resultatet. <3 

Xoxo Mia Valentina

cocktails, calamari og fjasing over livet<3Det som er så hyggelig med USA er at det virker til å være møteplassen i utlandet for nordmenn. Her om dagen kom en av de flotteste damene, Tone Damli over dammen og vi klarte å skvise inn ei litta date på Rodeo Drive. Vi endte opp på en superkoselig restaurant "Rodeo 208" som ligger rett ovenfor "Beverly Wilshire hotel" aka. Pretty Woman hotellet <3. Jeg som er så grønn på LA ble jo nesten blåst av banen da jeg så​ det!haha. Men uansett så var det her vi slo oss ned og storkoste oss med noen anbefalte cocktails, calamari og fjasing over livet<3 #highonlife. En annen ting som er ganske fab, er Tone sin nye sexytime-singel "Pinnacle" Oh yes folkens, de som vet, vet. Mor kan virkelig turn it on! Heier på deg Tonemami, du er rå <3.

Med alt det koselige man kan finne på her, kan jeg virkelig si at englenes by begynner å vokse på meg. 
Xoxo Mia Valentina

Barndomsdrøm


Foto: Robin Bøe / www.Robinboee.comHola folkens. 
Jeg har fått noen spørsmål om hvordan det faktisk var for meg å flytte, hvordan hele prosessen har vært og er rett og slett. Jeg skal prøve å snevre det litt inn så jeg ikke babler inn i evigheten. Veldig hyggelig at folk er interessert i hva som skjer i livet mitt om dagen!

Når dansen ble "my life" var det sinnsykt gøy å trene utenlands, da snakker vi, NYC, NYC, NYC, NYC osv. Jeg hadde null interesse av og bo i Norge og jeg skulle bare bo i NYC. Men dette var jo en sinnsykt uøkonomisk greie i og med at jeg ikke kunne jobbe der. Jeg skjønte jo at jeg egentlig bare måtte skaffe meg arbeidstillatelse, men til syvende og sist virket alt egentlig ganske stress å deale med. 

Noen gode år senere, aka. to år siden, tenkte jeg f*ck it nå må jeg bare finne meg en advokat og starte den jævla prosessen #pardonmyfrench. Men merket fort at jeg var relativt blank og visste ikke helt hvor jeg skulle starte egentlig. Til slutt fikk jeg ihvertfall navnet på et advokatfirma fra en kompis og fortsatte derifra bare. En helvettes haug av papirarbeid og penger senere, etter jeg følte at jeg hadde gått på veggen altfor mange ganger og var egentlig ganske ferdig med det hele. Endte jeg flaten meg opp med et godkjent visum, HOLY MOLY for en følelse, det viser bare at ting skjer når de er ment for å skje #utadegsjælopplevelse. Jeg var såå klar for å hoppe meg på et fly og kaste meg ut i det nye kapitelet. 

Jeg kan si at jeg var mer excited enn noe annet. Jeg visste at uansett hvor lang tid ting tar så må man bare være tålmodig og stole på at hva enn som er riktig for deg, kommer til å skje til slutt uansett.

Så kom alt det praktiske som måtte til, når du flytter til et annet land er det ikke stort annet å forvente egentlig.
Hvor skal jeg bo? Hvordan skal jeg booke? Shit, jeg må få meg social security nr, nytt førekort, ny bankkonto, ny bil! Et stort jævla stress! haha. Nei huff, en ting av gangen sa brura! 

Jeg har gitt den utålmodige rompa mi en måned til å "get settled". Fikse alt det praktiske rett og slett og ikke stresse meg opp i skyene. 

Bosted: Ble tipset om en side på face "Gypsy housing west coast". Tidenes side, folk legger ut ting hele tiden :). Jeg måtte finne et sted hvor alle studioene ikke er for langt unna, så jeg endte opp i et kjempefint nabolag i studio city. 

Jobb: Mama gotta get busy booking! Jeg skal i møte med et agentur så fort jeg får tatt noen nye headshots. Inntill da så er det bare å renske opp i sparepengene, haha!

Resten tar jeg litt som det kommer egentlig. Akkurat nå er jeg bare happy med at jeg er her!:)Hvis dere har noen fler spørsmål om, egentlig alt. Fire away <3

Xoxo Mia Valentina

 

Flaws and allNy uke aka. clean slate. 

Igår tok jeg en heels klasse på millennium dance complex til en rå dame ved navnet Shirlene Quigley. I starten av klassene sine ber hun alltid alle elevene å stelle seg i en sirkel og holde hverandre i hendene. Dette er vel fordi at hun vil ta presset av skuldrene til alle. Sånn at ingen føler seg stresset eller nærvøse før klassen, men heller selvsikre og avslappet nok til å kicke ass å få mest mulig ut av den lille timen man befinner seg i studioet. Ganske nice greie egentlig. Uansett, i løpet av stretchingen (før sirkelen) kom sangen "Flaws and all" av Beyonce på. Jeg tenkte egentlig ikke noe over det, men så kom sirkelen og Shirlene forteller da at teksten i sangen traff henne skikkelig. Først tenkte jeg helt ærlig, "ok"...  Men så fortsatte hun.

Hvor viktig det er å akseptere seg selv "Flaws and all". Det å faktisk tillate seg selv å slappe av og vite at man er bra nok, lette trykket istedenfor å føle at man er nødt til å strekke seg lenger og være "bedre" hele tiden. Stole på universet og la det ta seg av resten. 

Dette er jo ganske inneforstått hos de fleste, men jeg merket at jeg trengte en reminder. 

Grunnen til at dette gjorde et inntrykk på meg er fordi jeg nettopp er en av de mange menneskene som aldri er helt fornøyd med hvor jeg er, hvem jeg er eller hva jeg gjør. Jeg vil alltid noe mer, om det gir noe mening? Jeg mener personlig at dette er en veldig fin egenskap, fordi det hjelper meg å være fokusert og pushe meg selv, men det hindrer meg også i å nyte øyeblikket og fratar meg gleden i å være happy med hvor jeg er der og da. Jeg lever på en måte alltid en uke fremover, haha. 

Nei huff, i frykt av å høres super corny ut. "Flaws and all", så må jeg begynne å akseptere at jeg er bra nok god damn it ! 

Man trenger litt mental healing en gang i blandt. Selv om det kommer fra Beyonce. Takk for meg, hei. <3

Xoxo Mia Valentina

 

Slenger meg på trenden


God søndag godtfolk!

En av de mange fantastiske tingene med å være her borte er det varme været. Noe som er sinnsykt digg for den lille kroppen min som alltid har vondt stort sett overalt, haha. Som folk flest føler jeg meg automatisk mer fresh og positiv når sola skinner meg så fint i ansiktet. Er bare hypp på å være ute og fjase rundt! 

Hiking i de forskjellige fjellene/dalene er en super vanlig ting å gjøre her borte, bare vent snart har jeg nok knipset litt bilder ved Hollywood-skiltet #bucketlist. Derfor slenger jeg meg på trenden rett og slett. Vi tok turen opp Laurel Canyon som ligger rett ved her jeg bor i Studio City. Amagad så nice! Hiken er ikke så altfor lang, noe som passer perfekt hvis man har en travel hverdag. Ser folk gjøre alt fra Thai Chi til å lese bøker der oppe. Yup, så her er det bare å do you. Et fint avbrekk for alle og enhver! Hvis man hører godt nok etter får man nok med seg gaulingen til en random coyote borti lia.

Nyt dagen videre folkens! 

Xoxo Mia Valentina

Hurra!


Hurra!

En kan si jeg har nådd en milepel i livet mitt, i og med at det har vært en drøm å bo i USA siden jeg var typ 13 år. Sikkert mange som kjenner seg igjen tror jeg, "the american dream" "the land of the free", hvem blir ikke tiltrukket av noe så catchy og glitrende ? Sannheten er vel egentlig at Trump er nylig blitt president og alle sitter å venter på armageddon, men det er en annen sak..Faktumet er jo at jeg har kommet meg over dammen og det fortjenes å feires! Og hvem bedre å feire med enn en av mine beste venninner som også bor her! <3 Mona-mami har bodd her i 7 år og er derfor lettere lommekjent i hooden. Veldig gøy å bo i samme by igjen <3! Første stopp :

"Sat down" - En cute liten Jamaican spot som ligger på Ventura blvd i Studio City. 

Som ledet videre til :

"Mexicali" - Det ligger jo litt i navnet, altså mexican food som ligger litt lenger nede i streeten. De som kjenner meg vet at jeg er i overkant glad i frozen margaritas, salsa og latin food så dette var midt i blinken for'a mor! 
Xoxo Mia Valentina

Uten hinder hadde det ikke vært noe gøy!


Foto: Robin Bøe / www.Robinboee.comHola!

Danseverdenen i USA fungerer ganske så annerledes enn i Norge for a si det mildt. Det er en hel del jeg trenger å sette meg inn i, ting jeg ikke har trengt å tenke så mye på hjemme i den lille bobla vår<3. Absolutt så har man jo likheter, men jeg vil si at det er en ganske mild saus vi svømmer i. Jeg tar ihvertfall utfordringen på strak arm, uten noen hinder hadde det ikke vært noe gøy!


Først og fremst trenger jeg å:

- Spisse albuene mine! haha, neida, joda..
- Ta nye headshots
- Finne meg et agentbyrå! Jeg trenger jo representasjon. En agent som sender meg på alle auditioner etc.
- Ta masse klasser <3! aka. mingle littegranne da veit du.
- Bli kjent med miljøet, alltid kult å være "hun nye"I tillegg til disse key-punktene har jeg sittet limt inntil macen min og redigert danse-reelen min. Må jo ha noe å vise til! Nå er det over 2 år siden jeg la ut min forrige *kremt*, noe som er i overkant lenge siden. Alt for å holde seg relevant, haha. Er sykt stolt av å ha kommet meg i mål faktisk, i og med at det er første gang jeg har laget en reel helt alene. Måtte høre med mine kjære i forhold til hva de synes er kult seff, men i unntak av det har jeg kjørt solo! Jeg er jo pirkeguri nr.1, så ting har en tendens til å ta en liten stund, men merker at resultatet blir som regel ganske flawless #snikskryt.

Reelen ser dere under <3
Håper dere liker den like mye som jeg gjør!  


xoxo Mia Valentina

 


 

Flyttet til LA - endte opp i en hylgråtende fosterstilling


Hola godtfolk!

Etter flere år med knallhard jobbing har jeg endelig fått artistvisumet mitt godkjent i USA. Nyheten kom ganske så overraskende på i slutten av des. Hah! Måtte lese mailen fra advokaten min 5 ganger bare for å forsikre meg om at jeg ikke hadde misforstått noen ting. Jeg endte opp i en hylgråtende fosterstilling på gulvet som etterfulgtes av en ganske så tårevåt samtale med mamma. Det er nå det skjer, endelig, jeg flytter !!! Jeg kan endelig kaste meg selv inn i et nytt kapittel av livet mitt. Jeg har følt meg ganske lost i Norge i en god stund nå. Ikke fordi at jeg ikke har hatt det bra eller at det har vært mangel på jobb, kjærlighet eller venner. Tvert imot, jeg har vært ekstremt heldig og er veldig takknemlig for alt jeg har opplevd og gått igjennom. Jeg har bare ikke følt noe form for passion eller progresjon i livet mitt på svært lenge, har visnet litt nesten. Ikke for å nevne at kreativiteten min har vært supervanskelig å finne, noe som har vært utrolig kjipt og demotiverende for meg som både en koreograf og danser. Hverdagen har liksom bare seilet forbi uten at jeg har klart å være 100% happy/lykkelig med meg selv. Huff, dette var litt depressing merker jeg, men det var sånn jeg følte det rett og slett. Som om det var noe som manglet. Det var ikke før reisedagen min kom at jeg skjønte at jeg skulle dra fra alle mine nærmeste. Ordentlig hjerteskjærende opplegg #snufs. Kan faktisk ikke huske sist jeg har grått så mye, få det ut sa brura! Det er noe med a ta farvel. Altså, ikke en "vi snakkes snart'a" eller "sees når du kommer hjem", men faktisk "Hadet, snakkes på skype" haha, nei huff knalltøffe saker. Må jo sies at jeg kan være en smule sensitiv også da, men. Farvel tok jeg ihvertfall, kom meg til gardermoen med et tonn i overvekt og hulket meg om bord på flyet. Og om jeg ikke var trist nok da, så gjorde reisebrevene jeg hadde fått med meg susen. <3Om jeg kommer til å finne lykken i LA vet jeg ikke, men om det gir meg en anelse om hvilken retning som er riktig for meg, er jeg om bord.

xoxo Mia Valentina 

Snap > miavalentinah
Insta > miavalentinah