hits

april 2017

Føler at folk har stirret...H O L A

Først og fremst håper jeg at alle har hatt en fantastisk påske! At alle virkelig har utnyttet koselige familietradisjoner og sklidd nedover bakken med ski på beina. Jeg har kjent litt..eller ganske mye på at jeg har savnet alle hjemme <3. Heldigvis har jeg hatt godjentene Guri og Sara i byen og har storkost meg! 

Over til noe helt annet.. Håret mitt, hjelpes! Har jo gått rundt å sett helt gal ut, nei huff etterveksten tok nærmest over byen her. Føler at folk har stirret på det stakkars reiret jeg har spradet nedover gaten med. Derfor tok jeg turen til Capella salon som ligger i hooden min og tok en liten upgrade. Nå ekke jenta deres like shabby lenger, men hu henger litt mer i det freshere hjørnet. 

God Søndag <3

XX Mia Valentina

Påskerenn - Malibu Beach 


God påske folkens!

HA HA, for en dag vi har hatt! 
Siden vi ikke har fått feiret påske på fjellet i Norge i år så tok vi fjellet med oss til Malibu. Vi hadde skirenn, av alle ting på stranden, hvor hysterisk?? Da jeg fikk inviten av Andreas for noen uker siden lo jeg meg ihjel og tenkte; hvor lættis blir ikke det her. Jeg dro da seff med meg chicasene Guri og Sara som er i LA for øyeblikket. Da vi ankom stranden ble vi møtt av en haug med andre nordmenn som også var klare for tidenes påskefeiring, stemningen var rett og slett på topp! Skirennet gikk ikke bare ut på å gå på ski i sanden, men det hadde flere høydepunkter som; quiz, skiskyting med sprettballer og en 5 mils etappe. Dette inkluderte da selvfølgelig en hel del akevitt og trulterier som avsluttet på et afterski i Santa Monica. Selv om laget mitt ikke vant, lol, er dette definitivt en påske jeg aldri kommer til å glemme. Takk! Alle sammen<3 Funka som ei kule!XX Mia Valentina

Festivaluke #Coachella


H O L A

Som de fleste vet starter Coachella denne helgen og det er sykt mange nordmenn i byen. Jeg har fått besøk av 2 av oslo´s finest og hopper på all moroa de finner på. I og med at vi da ikke har billetter til Coachella, har vi vår egen lille festivaluke i LA. Det vil da si belllinis til frokost, chille ved smoothe pools som The standard hotel, The Roosevelt hotel ++ og farte byen rundt som en gjeng jet-setters. Selv om jeg tar en low key exit, sånn hver dag for å ta klasser så koser jentene seg ihjel i englenes by.

Det er mange pools man kan slappe av på selv om man ikke er gjester, betal en liten slant så er dere innafor. Her er bilder fra The Roosevelt hotel. 


XX Mia Valentina

Norske Cravings


Ok, etter jeg flyttet til USA merker jeg at jeg bare MÅ ha noen av mine daglige favoritter fra Norge. Morsomt hvor mye disse tingene er som et lite plaster på gjemlengselen<3. Hver gang noen besøker meg ber jeg mamsen sende med dem disse fantastiske varene, haha! Er det noe jeg mangler ? 


Kall meg bestemor, men Nescafé GULL er greia mi!OMG, de som vet, vet..Disse glutenfrie knekkebrødene passe perfekt til frokostritualet mitt. Knekkebrød med avokado og egg<3Saft! #norsktingxx Mia Valentina

Sunday Funday

Processed with VSCO with preset


HOLA

Søndager kan enten være boooring eller fun! Jeg velger den siste! Vi må ta tak i hverdagen vår fokens og gjøre det beste ut av den. I know.. de fleste ligger sikkert hjemme kleine elller semi gruer seg til uken som kommer. Dette innlegget er da til dere. Håper du/dere får noe ut av dette og ønsker å komme dere opp, nyte påsken til det fulleste og yyyyyteeeee<3 Her er en video fra en av klassene jeg tok denne uken. God søndag! 

via Mikey Dellavella xx Mia Valentina

POOL PARTY


H O L A 

Når godjenta befinner seg i englenes by så må´a jo kjøre på med et ekte amerikansk pool party. Har jo funnet meg noen spirit animals her nede som jeg treffer innimellom og ble invitert på en sabla koselig bursdagsfeiring. Hva kan jeg si bortsett fra at dette huset med basseng og killer view var helt episk! Så ut som at jeg hadde kommet frem til sommerparaden 2000 med alle lysene som hang rundt omkring og alt jeg manglet var de fluffy leggvarmerne. Her handlet det om at alle skulle kose seg ihjel så jeg hadde som lovet fått med en oppblåsbar unicorn og bursdagsbarnet en custom laget rompekake <3 Hands down beste kaka jeg har sett! En utrolig koselig kveld med fantastiske mennesker. Trulta som jeg er, spiste seff altfor mye kake #nopunintended og tok en low key exit før klokka hadde slått midnatt haha. God helg alle sammen <3!

xxx Mia Valentina

4 supertips...Har fått en del spørsmål om hvor man burde trene/danse når man reiser til LA. Derfor tenkte jeg skulle lage en liten liste over mine favorittsteder. Selvfølgelig kommer det litt ann på hvilken stil du vil ta eller hvilken lærer man er fan av. Råder egentlig alle som vil danse i LA til å bare klikke seg inn på nettsidene daglig for å se timeplan eller enda lettere, følg alle stedene/koreografene på insta. 

Nika Kljun sine klasser for eks. er helt klart noen jeg digger å ta, ikke bare fordi hun er flink, men hun har en sinnsykt bra energi i timene sine. Noe som gjør det gøy å lære fra henne! Nedenfor ser dere en av klassene jeg har tatt<3. Daglige oppdateringer ? 
Snap $ Insta 
MiavalentinahMOVEMENT LIFESTYLE DEBBIE REYNOLDS DANCE STUDIOMILLENNIUM DANCE COMPLEX EDGE PERFORMING ARTS CENTER
xx Mia Valentina

En ny forståelse av tålmodighet...


Jeg vil nå trygt si at jeg lider av diagnosen arbeidsnarkomani og trives stort sett best hvis jeg løper rundt og jobber rompa av meg. Jeg har vært ekstremt heldig i Norge i og med at jeg har vært i overkant opptatt og stort sett alltid vært i jobb. Jeg er den personen som kanskje sier "ja" til litt for mye til tider, men det er bare fordi jeg har lyst til å være med på alt! haha<3. Her i LA derimot må man virkelig grave frem tålmodigheten og lære seg å ikke stresse, men å ta det litt som det kommer egentlig. Ikke bare er jeg ny, men også en "nobody" haha. Veldig interresant å starte fra scratch igjen og virkelig føle at man må kjempe for plassen sin. Det er ikke sånn at jobber bare flyter rundt her, nei her er alle ute etter det samme og konkurransen står mellom tusenvis av supertalenter. Jeg har snakket med en del dyktige dansere om hvordan alt har vært og er for dem her borte og alle kommer stort sett med det samme svaret tilbake: Jeg brukte ca 1 år på å bare finne ut av ting, eller: Det tok meg noen år før jeg fikk min første store jobb, eller det vanligste: Her må man være tålmodig, jobbe hardt, nettverke, skille seg ut, ta klasser, auditions så popper plutselig noe opp. Jeg som har vært så bortskjemt hjemme merker nå at jeg er blitt satt på benken og må jobbe hardere enn noen gang for å skille meg ut. Her handler det om å gro frem den tykkeste huden og ikke bli skremt livet av. Man må ha trua, ikke miste seg selv og bare fortsette kampen. Let's get to work. Hei, takk for meg. 

xoxo Mia Valentina