hits

mai 2017

Endelig blitt signet!


H O L A

Her kommer ei gledesnyhet fra a mor! Hu har nemlig blitt signa med MSA Agency #MSAFAM :D. 
Jeg hørte om auditionen på insta for et par uker siden og bestemte meg seff for å ta turen. Audition ble holdt på millenium dance complex og stedet var STAPPA med dansere som ville bli signa. Mange flinke, noen rævva, rett og slett en god blanding. Vi lærte en koreografi og fikk litt tid, før vi ble delt inn gruppevis for å fremføre. Jeg var nr. 173 så du kan trygt si jeg kunne chillern en god stund før det var min tur. Da vi kom inn i det lille rommet med typ alle som jobber i MSA som satt og stirret på oss, merket jeg naturlig nok at jeg var litt smånærvøs, men det er stort sett bare en bra ting, skjerpings si! Det viktigste er at jeg ikke lot det ta over hva jeg var der for å gjøre, nemlig slakte koreografien og få alle i MSA til å elske meg, haha. Noen Boom kak senere var vi ferdige og jeg følte det gikk ganske så bra. Selvfølgelig så kunne det gått "bedre", men var happy med innsatsen.
Noen dager senere fikk jeg mailen jeg hadde ventet på, mailen som sa at jeg var awesome og at de ville møte med ASAP for å signere. Jippiiii, diigg! Da kan jeg endelig krysse av det på lista!

Noen lurer kanskje på hva det vil si å bli signert med et agentur.. Jo, det vil si at agenturet nå representerer deg, jobber for at du skal få jobb, aka. i mitt tilfelle, sender meg ut på auditions, ordner med alt med honorar etc. råder meg til hva mitt "brand" som danser trenger osv. Tar seg av business siden rett og slett. Nærmest ALLE som jobber innenfor bransjen her borte, er signert med et eller annet agentur. 

Jeg var i et møte med en av mine nye agenter, Jenn idag og snakket om hvordan vi gjør det fremover som avsluttet med å fylle ut alle de hundre dokumentene de trengte.. 

Yes, da er jeg endelig et skritt videre og ganske pumpa kan man si. Det skal jo sies at dette bare er step 1. og at den vanskelige/gøyale prosessen av å faktiske booke en jobb starter. Wish me luck, hahah.

xx Mia Valentina

Hva er din terapi ?


H O L A

Om du ikke er interessert i å lese et følsomt innlegg idag folkens er det bare å klikke videre, haha, selv om jeg skal prøve å holde det kort. 

Jeg har som de aller fleste både gode og dårlige dager. Selv om insta-livet er LIT all day everyday og alt ser amazing ut, så går jeg også igjennom min egen shit #pardonmyfrench. Ikke misforstå, jeg har det stort sett ganske knall, men av og til våkner Mia-mor opp med feil ben og livet suger ganske hardt. Da er jeg plutselig en grisestygg fiasko som ikke eier humor...Jeg kan være super sensitiv, begynne å gråte av nærmest den minste ting og det å møte på folk er det siste jeg vil. Ler litt nå som jeg skriver dette, nettopp fordi jeg har en veldig bra dag idag, men herre min hatt, når de andre dagene slår inn! ..Men, jeg har funnet ut hva min terapi er! Trening! Bombe.. jeg vet..Haha! Men det er ikke tull, jeg må innrømme at jeg faktisk må fysisk dra den sure rompa mi ut av huset da, til enten et treningsstudio eller danseklasse. Først etter å ha skiftet oksygenen i kroppen min, klarnet tankene mine og har fått utløst litt endorfiner føler jeg meg alltid en million ganger bedre! Dette kan umulig bare gjelde meg, jeg mener jeg føler det er en ganske logisk, eller? 

Uansett så traff lørdagen (som var) meg ganske hardt, var ikke noe spes som hadde skjedd egentlig, kan være pga. utgangen i englenes by kvelden før og den kleine meg bare var sliten. Hvem vet, jeg var ihvertfall super deppa og svææært engstelig, klassisk tegn på kleinhet I know, haha! Da var det på tide for´a mor å gå i terapi, denne gangen, danseklasse! Wow, dere hadde ikke trudd hvor annerledes og fantastisk bra jeg følte meg etterpå. Endte faktisk opp med å ta en klasse til og ta en intervalløkt på mølla til slutt. Dro hjem dævv, men døds happy! Vet ikke om mine "semidepressive" dager og hverdagstips inspirer noen eller om dette innlegget bare er for meg, haha, men vit at du ikke er aleine i denne suppa vi alle prøver å grinde i.

Hva er din terapi?

xx Mia Valentina

Head shots og spennende ting i vente!


H O L A

Jeg vil først og fremst bare si sorry for at jeg har vært dårlig på oppdateringene om hva som skjer om dagen. Jeg er veldig i min egen boble og prøver å være så fokusert som over hodet mulig. Med det sagt, jobber jeg rompa av meg for å komme i topp form. Vi snakker kick boxing, vekter, løping og seff dans, dans, dans hele dagen. Nå skjer det nemlig spennende ting her borte og jeg gleder meg til å dele alt ASAP. 

Her er noen av de nyeste head shotsene jeg har tatt med den fantastiske Himerria Wortham aka. @himerria på insta<3.
xx Mia Valentina

Ting man må se!


En av de fine tingene med å ha besøk er at man finner tiden til å faktisk være turisten man er! Vanligvis går dagene mine stort sett i å ta danseklasser eller dra på treningsstudio døgnet rundt. Som skrevet tidligere er fattern på besøk i englenes by og vi har raidet byen. Jeg har lenge villet dra på museumet "The Broad". Et sinnsykt fett samtidskunst museum som har har ville gjenstander postkrig og samtidskunst fra hele verden og har lansert et aktivt program av roterende, midlertidige utstillinger og innovative publikumsengajsement. Rett og slett dødskult! Vi fikk ikke opplevd Yayoi Kusama's "Infinity Mirrored Room", noe som var en av hovedgrunnene til at jeg ville dra, men det var absolutt verdt det uansett og jeg kan alltid komme tilbake:)! Her er bildene <3 XX Mia Valentina

Følte meg som en liten kid igjen!HOLA
Jo eldre jeg er blitt jo mer emosjonell merker jeg at jeg er, spesielt med denne overgangen i livet mitt aka. flytte over dammen. Da jeg var 18 var det ikke no stress og jeg ønsket inget annet enn å bare reise vekk fra Norge og leeeeve! Savn? Visste ikke hva det var en gang, eller jo kanskje, men det var mer rettet mot bestissene i tigerstaden. For uten om det hadde jeg det sjukt bra ute på reise. Nå derimot er det vanskelig å være borte fra familie og de nærmeste vennene mine, ikke misforstå meg jeg koser meg ihjel her borte, men jeg savner virkelig menneskene mine<3. Heldigvis kommer et stjerneskudd i ny og ne og mor får litt selskap. Denne gangen av min kjære pappa! Han har alltid villet reise til USA, men uten hell. Denne gangen får han besøkt lille jenta si og utført en drøm, nemlig å oppleve en liten smak av statene. Jeg har prøvd mitt beste ved å vise det beste LA har å tilby. Alt fra fantastiske rooftops, spennende museumer, strender, hikes og listen ruller videre. Vi har jobbet hardt med å få kjørt turisttoget fullt ut. Kjempe stas å ha far på besøk<3

Her ser dere noen bilder fra fantastiske Universal Studios! Jeg følte meg som en liten kid igjen! <3
Live feeds? Holla at ur girl på snap: Miavalentinah
XX Mia Valentina