En ny forståelse av tålmodighet…


Jeg vil nå trygt si at jeg lider av diagnosen arbeidsnarkomani og trives stort sett best hvis jeg løper rundt og jobber rompa av meg. Jeg har vært ekstremt heldig i Norge i og med at jeg har vært i overkant opptatt og stort sett alltid vært i jobb. Jeg er den personen som kanskje sier “ja” til litt for mye til tider, men det er bare fordi jeg har lyst til å være med på alt! haha<3. Her i LA derimot må man virkelig grave frem tålmodigheten og lære seg å ikke stresse, men å ta det litt som det kommer egentlig. Ikke bare er jeg ny, men også en “nobody” haha. Veldig interresant å starte fra scratch igjen og virkelig føle at man må kjempe for plassen sin. Det er ikke sånn at jobber bare flyter rundt her, nei her er alle ute etter det samme og konkurransen står mellom tusenvis av supertalenter. Jeg har snakket med en del dyktige dansere om hvordan alt har vært og er for dem her borte og alle kommer stort sett med det samme svaret tilbake: Jeg brukte ca 1 år på å bare finne ut av ting, eller: Det tok meg noen år før jeg fikk min første store jobb, eller det vanligste: Her må man være tålmodig, jobbe hardt, nettverke, skille seg ut, ta klasser, auditions så popper plutselig noe opp. Jeg som har vært så bortskjemt hjemme merker nå at jeg er blitt satt på benken og må jobbe hardere enn noen gang for å skille meg ut. Her handler det om å gro frem den tykkeste huden og ikke bli skremt livet av. Man må ha trua, ikke miste seg selv og bare fortsette kampen. Let’s get to work. Hei, takk for meg. 

xoxo Mia Valentina

  1. As Eddie Murphy once told my friend who`s an actor/model living in LA: “U have to pay your time and the code in this town is about 6-8 years”
   Also she told me once “There is nothing nobody is this town is going to do for you” – referring to meeting/networking with celebs etc!
   Wish you good luck! Never give up

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg